Megéri a Pénztár híreit követni: most Öné lehet akár az egyik Média Markt Ajándékkártya is!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Miért érdemes? A jövőben elsőként értesül a Pénztártagságával kapcsolatos aktualitásainkról és kedvezményes ajánlatainkról.

Most még nyerhet is! A marketing adatkezelési hozzájárulás 2019. november 27 és 2020. január 31-i időszak közötti kitöltésével és mielőbb történő visszaküldésével részt vesz promóciónk sorsolásán 2020. február 28-án, ahol megnyerheti a 10 db 20.000 Ft-os Media Markt Ajándékkártya egyikét.

Mit kell tennie, hogy részt vegyen a sorsoláson? Az „Elektronikus ügyintézés és adatkezelési nyilatkozat” elnevezésű nyomtatványon, az Adatkezelési nyilatkozat A.) B.) C.) pontjaiban e-mail-es megkereséshez „igen” válasz megadásával fejezze ki hozzájárulását, valamint a pontos e-mail címét adja meg. A kitöltött nyilatkozatot aláírva postai úton küldje vissza az MKB Nyugdíjpénztár 1821 Budapest címre vagy személyes adja le bármely MKB bankfiókban vagy a Pénztár Ügyfélszolgálatán (1134 Budapest, Dévai utca 23.) legkésőbb a promóció végéig, azaz legkésőbb 2020. január 31-ig a visszaküldést elindítva.

A beküldést és feldolgozást követően a promocio@mkbnyp.hu e-mail címről visszaigazolást küldünk, amelyre várjuk válaszát a Részvételi Szabályzat és az Adatkezelési tájékoztató elfogadásával és a részvételi szándék megerősítésével. A felmerülő kérdéseket a promocio@mkbnyp.hu címre várjuk.


Felmerülő kérdéseket a promocio@mkbnyp.hu címre várjuk.

Budapest, 2019.11.28.

MKB Nyugdíjpénztár